Használt síléc vásárlás

Mit tegyen, ha lecserélné sílécét?

Megunt, feleslegessé vált síléceit jutányos áron átvesszük, törött lécek kíméljenek! Szólhatna akár így is a klasszikus hirdetési szöveg, hiszen valóban foglalkozunk használt sílécek adás-vételével, silány, használhatatlan terméket azonban nem veszünk és nem is sózunk rá senkire.

Amennyiben ön megunta síléceit, szebbet kapott, vagy jobbat talált, esetleg gyermeke már megint kinőtte a tavalyi léceket, úgy ne habozzon, keressen fel minket. Jó állapotú síléceit megvesszük, amennyiben meg tudunk egyezni az árban, így Ön is visszakap némi pénzt a vételárból és az a síelő is rendkívül hálás lesz önnek, aki nem engedheti meg magának, hogy új sílécet vásároljon. A szépséghiba nem akadály, éles szemű minőségellenőreink viszont alaposan szemügyre veszik a megvételre kínált terméket, ezért sérült, használhatatlan sílécekkel nem is érdemes próbálkozni.

hasznalt_silecek

Váltsa be használt sílécét nálunk!

A használaton kívüli síléc foglalja a helyet a tárolóban és az idő múlásával csak veszít értékéből, ha azonban felkeres minket, pénzzé teheti, hogy ezzel is részben hozzájáruljon új léce költségeihez. Sokan nem szeretik karcos, vagy éppen kopott léceiket, és úgy érzik technikájuk fejlődésével párhuzamosan szebb, jobb, gyorsabb léceket érdemelnek. Ezzel nincs is semmi gond, sőt a kezdő síelők örülnek, ha kedvezményesen juthatnak hozzá egy pár jó állapotban lévő síléchez.

Ne hagyja veszni egykoron jó szolgálatot tett síléceit, keressen fel minket, amennyiben hozzájárul használt síléc gyűjteményünk „gyarapodásához”, mi anyagilag támogatjuk új pár sílécét, vagy éppen aktuális sítúráját.

Használt síléce is érték, kár lenne kidobni, vagy a pincében, padláson porosodni hagyni, keressen minket elérhetőségeinken!

Tekintse meg síléc kínálatunkat>>