Olcsó síszállás Ausztriában

A síelés hazai szerelmesei komoly arányban választják Ausztriát úti céljuknak, amikor alkalmi vagy hosszabb sítúrákat, síeléssel vagy egyéb téli sporttal kapcsolatos kiruccanást terveznek. Mindegy, hogy egy gyorsan leszervezett hétvégi utazásról, vagy a tanári kar segítségével profin megtervezett sítáborról beszélünk, Ausztria nem véletlenül szerepel a kedvencek között.

Az Alpok hazájában ugyanis sok a hó: a tél hosszú és csapadékban gazdag, így ideális a téli sportok űzésére. Az osztrák síterületek vonzzák a kirándulókat, és jelentős részét teszik ki az ország idegenforgalmi bevételének. Manapság az olcsó síszállás Ausztriában nem számít elérhetetlennek, rengeteg panzió és ház kínál kedvező árú szálláslehetőséget a néhány napra, hétre érkező külföldieknek, akik családias hangulatú helyeken pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait, és garantáltan nem szenvednek hiányt semmiben.

tauplitz_apartman

Ausztriában a vendégéjszakák száma a másfélmillió körül mozog, ezért bátran mondhatjuk, hogy az itteniek tapasztaltak az utazók fogadásában és elszállásolásában. A vendégváró osztrákok barátságosak és segítőkészek, az internet világában pedig megtalálni őket nem lehetetlen küldetés.

Az olcsó síszállás Ausztriában ráadásul az egyik legkeresettebb fogalom: a magyarok a 11. helyen állnak az Ausztriában eltöltött vendégéjszakák tekintetében, és a tél–nyár aránya a turizmusban 70:30 százalék, tehát sok magyar utazik a szomszédba. Célszerű ezért minél hamarabb lefoglalni a szállást, és időben felkészülni az utazásra, valamint nem árt, ha megbízható szervező (honlap) segítségével tesszük mindezt, hogy elkerüljünk minden kényelmetlenséget.

 

Tekintse meg szállás ajánlatainkat>>