Várnak a hazai sípályák

2016. január 20. - 11:00

Az elmúlt napok hideg időjárásának és a pályák folyamatos hóágyúzásának köszönhetően a hazai sípályákon is remek viszonyok között csúszhatunk. Jó hír, hogy az előrejelzések továbbra is az egész hétre igazi téli időt jósolnak! Helyzetjelentés következik

Eplényben megnyitották már a T1, 1-es, 1/b és 7-es pályát, a tervek szerint szerdán a 6-os, pénteken pedig a 4-es pálya is használható lesz. Ma Szuperszerda van, 22:00-ig tartanak nyitva, a kedvezményes hétköznapi jegyárak mellett további 40%-al olcsóbban válthatjuk meg az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket.

Mátraszentistvánban jelenleg a síterep felső része síelhető, de szerdától már a hosszú 4-es pályát is használhatjuk, hétvégére tervezik a piros 3-as pálya nyitását. Minden pénteken és szombaton esti síelésre várnak!

Visegrádon már használhatóak az 1/A és a 2/A pályák, a 3/A pályát pedig szerda este tervezik megnyitni. Hétköznap kedvezményes jegyárakkal, és 3+1 akcióval várnak mindenkit, 21 óráig tartanak nyitva.

Kékestetőn szerda reggelre már a felvonó teljes hosszában (1 km) lehet használni a déli oldal pályáját. Szerda-péntek-szombati napokon esti sízésre várnak mindenkit.

Fotó: Nordica SíAréna - Eplény

Fotó: Nordica SíAréna – Eplény

Forrás: sielok.hu