Használt snowboard felszerelések | Mafisí: síkölcsönző és sífelszerelések

Használt snowboard felszerelések

Hódít a divat a snowboardosok között is

A snowboard növekvő népszerűsége a sporthoz kötődő felszerelés drasztikus drágulását vonta maga után. A gyártók síszezononként jelentkeznek új kollekcióval, amelyet közkedvelt sportolók, vagy modellek népszerűsítenek, a divat visszavonhatatlanul behálózta a hódeszkások világát is. A trendek megjelenésére nemcsak a ruházati cégek, de a felszereléseket gyártók is egyformán reagáltak: mindig újabb termékeket akarnak a snowboardosokra sózni, olykor zavarba ejtően drágán.

A felszerelést átlagos használat mellett nehéz 1-2 év alatt tönkretenni, a divatot hűen követő riderek pedig nem fogják megunt, lecserélt felszereléseiket újra szolgálatukba állítani. Mi persze tudjuk, hogy ezeknek a cuccoknak (deszkák, kötések, bakancsok, nadrágok, kabátok, sapkák, kesztyűk, szemüvegek stb.) gyakorlatilag semmi bajuk nincs, ezért is hívtuk életre használt snowboard felszerelésekkel foglalkozó részlegünket. Használt hódeszkás felszereléseinknek 1-2 karcoláson kívül semmi bajuk nincs, megfelelően és biztonságosan használhatók a sípályán. Mindössze annyi a bűnük, hogy korábbi tulajdonosuk új ruhára, vagy éppen deszkára váltott, és emiatt mi megvettük tőle megunt kellékeit.

hasznalt_snowboard

Milyenek a nálunk kapható snowboardok?

A használt snowboard garnitúrák nem töröttek, repedtek, vagy hiányosak, de még csak nem is csúnyák. Közös jellemzőjük viszont, hogy az aktuális trendekhez hű új társaiknál lényegesen kedvezőbb áron kaphatók, az így megtakarított pénzt pedig egyéb felszerelésre, vagy egy másik sítúrára költhetjük. Üzletünkben a legjobb minőségű snowboardok közül válogathat, többek között Atomic, F2, Nitro, Stuff, Rossignol, Salomon, Head, Burton márkákból.

Garantáljuk, hogy nem bánja meg a használt snowboard felszereléseink közötti válogatást, térjen be hozzánk, hogy elégedetten, megtakarított pénzzel és az új snowboard garnitúrájával távozzon!