Használt snowboardok | Mafisí: síkölcsönző és sífelszerelések

Használt snowboardok

Egyre népszerűbb a fiatal téli sport

A legfiatalabb téli sportok közé tartozik, mégis rohamosan nő a népszerűsége, mi az? Természetesen a snowboard, vagy magyar átiratban hódeszkázás. A mindössze negyven éves múltra visszatekintő snowboard az 1990-es években kezdte igazán meghódítani a sípályákat, aminek eredményeként 2002-ben, Salt Lake Cityben már az olimpiai sportok között köszönthettük. Snowboardozni ugyanakkor nem olcsó mulatság és mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki belevágna ebbe a nagyszerű sportba, és téli szörfös módjára lovagolná meg a havas hegyoldalakat.

hasznalt_snowboard

Hogyan spórolhat, ha szeret snowboardozni?

Nem muszáj azonban rögtön az első felcsatolás előtt akár több mint százezer forintot elköltenünk a legújabb dizájnnal bíró, méregdrága deszkákra. Nálunk lehetősége van használt, de még teljesen jó állapotban lévő snowboardok megvételére, az újonnan kapható deszkák árának töredékéért. Nem kell megijedni a használt deszkáktól, hiszen nem silány, vagy már használhatatlan snowboardot kapunk a pénzünkért. A használt hódeszkákat mások már megunták, vagy pedig korábbi használója szerint egyszerűen csak kiment a divatból, hiszen a snowboard világában is – mint ahogy az élet valamennyi területén – uralkodnak különböző, gyakran váltakozó trendek és dizájnok.

A használt snowboardokat ugyanakkor nem csak a kezdőknek ajánljuk, a haladó deszkások is találhatnak maguknak ideális terméket. Használt snowboardjaink között gyerekek és felnőttek egyaránt találnak maguknak megfelelő méretű deszkát, és a megbízható snowboard márkák elkötelezett hívei is megtalálják nálunk számításaikat. Felesleges terhelnie pénztárcáját, amikor egy használt snowboard ára csupán töredéke az újnak.

Nehéz időkben spóroljon a deszkáján, hogy gond nélkül csússzon le a hegyről! Tekintse meg kínálatunkat>>