Használt sífelszerelések

Új, vagy használt sílécet válasszunk?

A síelés csodálatos sport, a mozgás mellett a csípős, friss levegő és a lélegzetelállítóan szép havas hegyek látványa nyűgözi le a síelőt. Rendkívül összetett sport, testünk szinte minden izmát megmozgatja, kiváló időtöltés az aktív pihenést előnyben részesítők számára, egy sítúra után feltöltődve és szinte kicserélve érezzük magunkat.

A síeléshez szükséges felszerelés ugyanakkor szintén elég összetett, a minőségi garnitúra kiválasztása kisebb vagyont is felemészthet. Kezdő síelőknek, illetve azoknak ajánljuk a használt sífelszerelések vásárlását, akik nem akarnak egy komplett felszerelésre a sítúránál is többet költeni. Lécek, kötés, botok, síruha, síkesztyű, szemüveg, pusztán a felsorolástól is szédül a síelni vágyó, de ha mindezeket a felszereléseket újonnan szeretné megvásárolni, garantáltan fordul vele egyet a világ. A komoly minőségi követelményeknek megfelelő felszerelés újonnan nagyon drága, ezért ajánljuk használt sífelszereléseinket.

hasznalt_silec
Használt felszerelést venni szerintünk nem ciki, nem veszélyes és attól sem kell tartanunk, hogy letűnt korok divatját kell magunkra aggatnunk. Bár lehet, hogy nem az aktuális szezon legfrissebb darabjait találja meg a használt sífelszerelések között, de Ön is meglepődne, ha látná, mások miktől szabadulnak meg, pusztán mert megunták és már kiment a divatból. Az is előfordulhat, hogy a sílécek, vagy a kötések 1-2 helyen megkarcolódtak, de ezzel semmit nem veszítettek „frissességükből”, és különben is, ki látja a lécünket, amikor hasítunk a hegyoldalon, divatos turistákat kerülgetve?

Spóroljon Ön is a sífelszerelésen, cserébe töltsön több időt a hüttében, vagy síeljen még egy napot a szabadsága alatt! Tekintse meg kínálatunkat>>