Cikkek | Mafisí: síkölcsönző és sífelszerelések

Cikkek

Síléc bérlés Budapesten

2015. március 10. - 08:27

Síelni indul barátaival, de kezdőként még egyelőre nincsen saját felszerelése? Esetleg évről-évre a bérlés mellett szokott dönteni a család, s ezt most sem kívánja másként tenni? A síeléshez, vagy a szintén nagy népszerűségnek örvendő snowboardozáshoz is megtalálhatóak a megfelelő felszerelések abban a budapesti szaküzletben, ahol bérlés lehetőségével éppen úgy…

Akciós sícipők és sílécek

2015. március 3. - 08:32

Ha téli időszakról van szó, akkor szabadtéri sportolás kapcsán mindannyiunk eszébe elsőként a síelés jut. Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy felkeresik valamelyik környező sípályát, és aktív pihenéssel töltik szabadidejüket, méghozzá a hófedte hegyek között, melyek nem csak látványukkal varázsolnak el, de az általuk kínált remek kikapcsolódási lehetőségekkel is.

Mire figyeljünk használt síléc vásárlásakor?

2015. február 24. - 09:45

A síszezon elérkeztekor gyakran felmerülő kérdés, hogy vajon megéri-e használt síléc mellett dönteni, vagy inkább válasszuk az új, ám sokkal drágább változatot. Mivel síelés kapcsán legtöbben évente maximum egyszer jutunk el valamelyik síparadicsomba, így érdemes átgondolni, hogy valóban be szeretnénk-e ruházni egy komolyabb felszerelésbe, vagy inkább élnénk a használt…

Olcsó és használt sílécek kölcsönzése

2015. február 17. - 08:54

A síszezon elérkeztével minden évben egyre többen kelnek útra, hogy meghódítsák a környező országok lejtőit, és olyan kalandokat éljenek át a havas tájakon, amilyenekben még nem volt részük. A síelés és a snowboard szerelmesei mind szélesebb tábor tagjainak tudhatják magukat, ugyanis sokan előnyben részesítik az aktív pihenés e formáját….

Olcsó síkölcsönző Budapesten

2015. február 10. - 08:00

A rendszeres testmozgás és az aktív mindennapok élményekkel teli kiegészítője lehet egy telente beiktatott síelés. Szerencsére hazánk kedvező fekvésének köszönhetően több ország síparadicsomai közül is választhatunk, így a megfelelő helyszín és szálláshely megtalálása után más dolgunk nincs is már, mint a szükséges felszerelés beszerzése.

Bár vannak, akik az elmúlt évek…

Újszerű sícipők, olcsó áron

2015. február 3. - 08:58

Sífelszerelések beszerzése kapcsán az elsőként felmerülő kérdés az szokott lenni, hogy mégis milyen minőség mellett érdemes letenni a voksot. A téma különös aktualitással bír a síszezon beköszöntével, hiszen napjainkban minden korábbinál többen döntenek úgy, hogy felkeresik valamelyik környező síparadicsomot, és aktív pihenéssel hódolnak a lejtők nyújtotta élményeknek.

A kényelem és…

Síkölcsönző Budapesten (XIV. kerület)

2015. január 28. - 08:40

Elérkezett végre a téli sportolásra alkalmas idő, és az e hónapokban aktuálissá váló pihenést tervezve érdemes időben beszereznie a szükséges felszereléseket a síeléshez. Mindegy, hogy első alkalommal merészkedik a pályákra, vagy már rutinos síelőként keresi azokat a felszereléseket, amelyekkel kényelmes és biztonságos lehet a síelés, célszerű körülnéznie a használt…

Használt, olcsó snowboard felszerelések

2015. január 19. - 10:17

A téli sportok és a havas lejtők szerelmeseinek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a snowboard, és sokan vannak közöttük, akik egykor talán síeléssel kezdtek, de a trendek követése és a szabadság még teljesebb megélése miatt eveztek át a kétségtelenül divatos területre.

A snowboard története egyébként hova máshova is nyúlna vissza,…

Gyerek és felnőtt sícipők, nagy választékban

2015. január 6. - 08:15

Beköszöntött végre a síszezon, így akik a szabadtéri sportokat részesítik előnyben, most igazán széles kínálatból válogathatnak, ami a síelőhelyeket illeti. Hazánk síelést szerető lakosai ebből a szempontból rendkívül jó helyzetben vannak, hiszen a környező országok közül több is remek lehetőségeket tartogat a sportággal kapcsolatban.

Hogyan válasszunk sífelszerelést?

De mi a helyzet…

Sí bolt Zuglóban

2014. április 29. - 08:17

A téli sportok mindegyik szerelmese várja azt a pillanatot, amikor a hideg idő végre beköszönt, és a hófödte lejtőkre kimerészkedhet végre sílécével, snowboardjával. Az alkalmi síutak szerelmesei, a nagyobb csoportok vagy a felszereléssel nem rendelkező baráti körök persze ilyenkor szembetalálják magukat a ma már könnyedén és gyorsan megoldható problémával:…

Olcsó síszállás Ausztriában

2014. április 25. - 10:07

A síelés hazai szerelmesei komoly arányban választják Ausztriát úti céljuknak, amikor alkalmi vagy hosszabb sítúrákat, síeléssel vagy egyéb téli sporttal kapcsolatos kiruccanást terveznek. Mindegy, hogy egy gyorsan leszervezett hétvégi utazásról, vagy a tanári kar segítségével profin megtervezett sítáborról beszélünk, Ausztria nem véletlenül szerepel a kedvencek között.

Az Alpok hazájában ugyanis…

Olcsó sílécek

2014. április 21. - 08:00

Beköszöntött a tél, és végre eljött az egyik legnépszerűbb téli sport ideje is – a síelés szerelmesei végre nekirugaszkodhatnak a különböző kalandokat rejtő lejtőknek. Mielőtt azonban lecsúsznánk, tudnunk kell, hogy jól kiválasztott síléc van-e a lábunkra csatolva, hiszen egy-egy rossz termék nem csupán a kedvünket veheti el, de még…

Síkölcsönző a XIV. kerületben

2014. április 17. - 09:00

A tél beköszöntével a síelés, snowboard szerelmesei azonnal vad tervezésbe kezdenek: mikor és hogyan, ez a két nagy kérdés. Ilyenkor összecsődül a család és a baráti kör, és egy cél lebeg a szemek előtt: minél előbb kijutni a kedvenc területre, ahol az ember kedvére hódolhat a téli sportnak.

Azok, akik…

Síapartmanok Schladmingban

2014. április 13. - 09:00

Ausztriát még ma is rengeteg magyar választja, amikor síelésre, egy kis havas kikapcsolódásra vágyik, és a 192 kilométeres sípályarendszerrel rendelkező Schmalding az egyik kedvelt célpontnak számít. Schmalding Stájerország legnagyobb pályarendszerével büszkélkedhet, itt mindenki kedvére síelhet, legyen szó kezdőkről vagy a legprofibb síelőkről, senki sem fog unatkozni.

A csodás természeti környezettel…

Használt snowboard felszerelések

2014. április 5. - 10:17

A snowboard felszerelés a deszkából, a kötésből, cipőből, a ruházatból és a védőszemüvegből áll. Minden felszerelési eszközt beszerezhetünk használtan, főleg, ha még kezdők vagyunk és nem vagyunk benne biztosak, hogy melyik felszerelésből milyen típusra van szükségünk. A használt snowboard felszereléseket forgalmazó boltok bizományban beveszik vagy felvásárolják az eszközöket, de…