Eladó sílécek, olcsó áron | Mafisí: síkölcsönző és sífelszerelések

Eladó sílécek, olcsó áron

Kiknek való a síelés?

A síelés úri sport, mondják ezt általában azok, akik sípályát közelről nem és sífelszerelést is csak a sportboltok polcain láttak. Létezik olcsóbb sport a sínél, ezt kár is vitatni, de mi szeretnénk bemutatni, hogy a síelés nem a tehetősebbek kiváltsága, éppen ezért igyekszünk síléceinket a lehető legjobb áron kínálni önnek.

Mint minden termék esetében, úgy a síléceknél sem csupán az előállítási költségeket kell megfizetnie a vásárlónak. Népszerű márka, a forgalmazás és a reklámok díjai, a márkabolt, vagy bemutatóterem fenntartási költségei; ezek mind benne foglaltatnak egy síléc árában, így fordulhat elő, hogy szinte irreálisan nagy összeget kell fizetnünk egy pár sílécért. Ezek után könnyen meglehet, hogy a síelés gondolatával kacérkodók el sem tudják kezdeni a sportot, és a rutinos sízők sem vesznek új léceket, noha a régiek már megérettek a cserére.

silecek

Megoldás, ha olcsó sílécet keresünk

Mi ezeken a sporttársakon és leendő síbolondokon szeretnénk segíteni, éppen ezért igyekszünk árainkat olyan alacsonyan tartani, amilyen alacsonyan csak tudjuk. Üzletfilozófiánk és felfogásunk szerint nem is tehetnénk mást, hiszünk ugyanis a kemény munkában és a síelés minél szélesebb körben való népszerűsítésében. Nem értünk egyet az általánosan elfogadott és alkalmazott magas árrések gyakorlatával, a síelés számunkra szerelem és tekintve a manapság uralkodó pénzügyi állapotokat, nem engedhetjük, hogy bárki pusztán pénzügyi okok miatt elforduljon ettől a csodás sporttól, vagy épp meg se ismerje a lesiklás örömeit.

Nézze át síléceinket és forduljon hozzánk bizalommal, ha nem szeretné a földtől elrugaszkodott kereskedők zsebét feleslegesen tömni, saját bankszámláját pedig kiüríteni!