Használt snowboard cipők | Mafisí: síkölcsönző és sífelszerelések

Használt snowboard cipők

Egyre többen választják az új téli sportot

A snowboardozás népszerűségének robbanásszerű növekedésével ma már valamennyi sípályán találkozhatunk hódeszkával sikló fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt. A divathullámnak köszönhetően sokan egyből snowboarddal kezdik téli sportos karrierjüket, de bőven akadnak olyanok is, akik a hagyományos síelésről nyergelnek át hódeszkára, vagy éppen mindkét sportot űzik. Bár a két műfaj felszerelés-igénye között bőven van hasonlóság, a deszkát, a kötéseket és persze a snowboard cipőt (bakancsot), muszáj megvennünk, ha mi is csatlakozni szeretnénk a snowboardosok egyre népesebb táborához. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy kezdőként egy kisebb vagyont fektessenek be újonnan választott hobbijukba, számukra ideális megoldás, ha nem vadonatúj, hanem használt snowboard cipővel vágnak bele új kalandokba.

A robosztus, hótaposóhoz hasonlító snowboard cipő elengedhetetlen kelléke a hódeszkázásnak, az úgynevezett „free” irányzathoz fejlesztették ki. Kezdőknek ez az ideális és ajánlott módszer, hogy a snowboardozás alapjait elsajátítsák, de rutinosabb hódeszkások körében is népszerűbb, mint a keményebb eszközöket igénylő és kisebb mozgásteret engedő alpin stílus. A snowboard felszerelés igen kényes része a cipő, hiszen ez felel a kényelmünkért, rossz választás esetén felhőtlen szórakozás helyett rossz emlékű lesz a snowboarddal való ismerkedésünk.

snowboard_cipo

Hogyan spóroljunk a snowboard cipőn?

A komoly kritériumok ellenére felesleges félnünk a használt snowboard cipő vásárlásától, mert bár termékeink már láttak havat, megbízhatóságuk és az általuk nyújtott komfortérzet első osztályú. Nem utolsósorban egy second hand bakancs sokkal kedvezőbb árfekvésű, mint vadonatúj társai, nem véletlen tehát, hogy egyre többen választanak használt felszereléseink közül, ha snowboardozni indulnak. Snowboard cipőink közül a legkedveltebb márkák: Atomic, Burton, Stuff, De Luxe, Rossignol, Head.

Spóroljon Ön is, ne fizessen egy cipő „frissességéért” és ne áldozzon feleslegesen a divatra, válasszon minőségi használt snowboard cipőink közül!