Síapartmanok Schladmingban | Mafisí: síkölcsönző és sífelszerelések

Síapartmanok Schladmingban

Ausztriát még ma is rengeteg magyar választja, amikor síelésre, egy kis havas kikapcsolódásra vágyik, és a 192 kilométeres sípályarendszerrel rendelkező Schmalding az egyik kedvelt célpontnak számít. Schmalding Stájerország legnagyobb pályarendszerével büszkélkedhet, itt mindenki kedvére síelhet, legyen szó kezdőkről vagy a legprofibb síelőkről, senki sem fog unatkozni.

A csodás természeti környezettel rendelkező Schmalding mintegy ötszáz kilométerre fekszik Budapesttől, és a szálláslehetőségekben sem szenved hiányt. A különböző síapartmanok Schmaldingban kielégítik az ideérkező kirándulók igényeit: van olcsó és egyszerű szállás és persze van drágább, fényűzőbb, de egyikben sem fogunk csalódni.

schladmingi_apartman

A környéken mindegyik sípálya tökéletesen karban van tartva, közel száz sífelvonó vagy sílift viszi a téli sport szerelmeseit a hegyekbe, A régió híres arról, hogy hóbiztosnak számít, itt nem kell félnünk attól, hogy lábunk alól kifogy a fehér csapadék, és ha szezonon túl is szeretnénk egyet csúszni, akkor Európa legmodernebb hóágyú-rendszerei biztosítják az egészen késő tavaszig tartó élményszerzést.

A régió központja a Planai sícentrum, de a hazánkhoz közel eső Dachstein-gleccser is kiváló csúszási lehetőségeket biztosít nemcsak a síelés, hanem a freestyle szerelmeseinek is.

Az internet világában könnyen ki tudjuk választani a nekünk megfelelő síapartmanokat Schmaldingban, de nem árt, ha mindezt olyan honlapon tesszük, amely nem okozott csalódást látogatóinak. Kedvelt úti cél lévén nem árt időben tájékozódni, azonban a széles választéknak köszönhetően szállás mindig akad, csak tudunk kell olyat választani, amelyik kielégíti az igényeinket.

Tekintse meg szállás ajánlatainkat>>