Síszállás Ausztriában, magyar tulajdonostól | Mafisí: síkölcsönző és sífelszerelések

Síszállás Ausztriában, magyar tulajdonostól

Ausztria az egyik legkedveltebb úti célnak számít a magyarok körében, főleg a téli időszakban, amikor a kiváló feltételek (sok hó, biztonságos pályák, számtalan választási lehetőség) miatt a téli sportok szerelmesei nekiindulnak kikapcsolódni. Síelők, a snowboard szerelmesei és havas kirándulásokra vágyók alig várják, hogy beköszöntsön a hideg idő, és végre autóba, vonatra pattanjanak, majd meg se álljanak a sógoroknál, akiknél kedvező áron páratlan élményben lehet részünk.

Ausztriában a síelési lehetőségek mellett a nagyvárosok hangulata és kultúrája, nyüzsgése is vár; útközben sokan beugranak Bécsbe, majd örömmel figyelik a kiválasztott síparadicsom közelében fekvő kisvárosok másfajta életérzését is. A szomszédban többfajta világgal találkozhatunk, és a két ország múltja, közelsége miatt könnyű találni síszállást Ausztriában magyar tulajdonostól.

siszallas_ausztria

Az idegenforgalom Ausztriában nagyrészt a téli hónapokban dübörög: 70 százalékban ilyenkor töltik itt a külföldiek a vendégéjszakákat, hiszen ebben az időszakban rengeteg a hó és kiválóak a feltételek a kikapcsolódásra a kiváló minőségű lejtőkön.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik nem beszélnek annyira jól angolul vagy németül, hiszen olyan magyar tulajdonostól felajánlott síszállást is könnyű találni Ausztriában, így anyanyelvünkön érintkezhetünk a szállást biztosítókkal, és megkíméljük magunkat a kellemetlen élményektől. Erre nemcsak a határ közelében, a történelmi Magyarország régi vidékein van lehetőség, hanem távolabb, akár az ország nyugati területein is, ahol sok magyar vásárolt meg és kezdett el üzemeltetni panziót, kisebb szállodát vagy ad bérbe szobát egy-egy családi házban.

Tekintse meg szállás ajánlatainkat>>